Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s binnen het domein www.mbolife.nl. Door het domein te gebruiken stem je in met deze disclaimer / algemene voorwaarden.

Mbolife besteedt alle aandacht en zorg aan het onderhouden en samenstellen van www.mbolife.nl. Desondanks is het mogelijk dat er informatie op staat die niet geheel volledig of juist is.

Beweringen en meningen zoals die worden geuit in en onder de artikelen, vlogs, interviews, blogs of podcasts op www.mbolife.nl zijn die van de personen die aan het woord zijn, zoals bijvoorbeeld een geïnterviewde bron. Deze meningen en beweringen hoeven niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie, de webmaster, de internetprovider of Mbolife te zijn.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op www.mbolife.nl geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.    

Wij zijn niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van www.mbolife.nl. Noch zijn wij aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het tijdelijk onbereikbaar zijn van www.mbolife.nl. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van www.mbolife.nl is verkregen. Mbolife garandeert noch ondersteunt enig product of enige dienst genoemd op www.mbolife.nl, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten of uitvoerder van dergelijke diensten gedane beweringen.

Mbolife is niet verplicht enige betaling te verrichten van welke aard dan ook aan wie dan ook voor het tonen van de bestanden, vlogs, artikelen, interviews of podcasts. Tevens is er geen toestemming of licentie nodig van jou (bv: geïnterviewden, MBO studenten) of iemand anders voor het gebruik van de bestanden, vlogs, artikelen, interviews of podcasts op de website.

De informatie op www.mbolife.nl wordt regelmatig bekeken en onderhouden en eventuele wijzigingen op de inhoud kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Links naar andere websites:
Mbolife is niet aansprakelijk en niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waarnaar wordt gelinkt en/of de wijze waarop die sites omgaan met je (persoons)gegevens. Deze links leiden naar sites buiten het domein van www.mbolife.nl en zijn louter opgenomen om jou als bezoeker te informeren. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Er worden veel verschillende besturingsprogramma’s, browsers en software in combinatie met verschillende settings gebruikt om deze website te bezoeken. Uiteraard probeert Mbolife ervoor te zorgen dat de website optimaal functioneert, echter, wij kunnen dit niet garanderen voor iedere afzonderlijke gebruiker. Mbolife biedt bij voorbaat zijn excuses aan voor het eventuele ongemak.

Vragen / Klachten:
Heb je vragen, opmerkingen of klachten over Mbolife, stuur dan een email naar: info@mbolife.nl